POKER FRIET

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 640 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Poker Friet. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2023 om 22:04 Ik heb een turkse pizza besteld ,dat was iets nieuw voor mij en heel lekker
25 nov 2023 om 18:35 Zeer slechte durum, geen looksaus was nochtans besteld. Het deeg was zeer vettig.
20 nov 2023 om 20:12 Rot vlees ! Cevela had groen plekken ! Fritten taai ! Broodje Martino, was geen Martino, enkel préparé met curry ketchup en sla! Slecht
18 nov 2023 om 16:00 African chips (12€) was only saus not even peppers. 6€ chips was not even enough for my toddler. 12€ grilled veggie burger was just an ordinary burger. 35€ in the bin!
22 sep 2023 om 19:26 Dat is de eerste keer hebben wij bestelt, eten was klaar bij de aankomst .pizza was vers en warm Wij zullen zekker herhalen
17 sep 2023 om 17:40 Frieten waren niet te eten. Droog en plat.
16 sep 2023 om 12:03 De frieten waren zo taai als karton, garantie voor de 3e keer opnieuw gebakken ofzo... Misschien wat minder aanbieden op het menu en gewoon specialiseren in een tiental gerechten. Dit is beneden alle pijl. Als jullie dit lezen: schaam jullie!
13 sep 2023 om 17:32 Broodje van burger kurkdroog en hard Frieten slecht gebakken ( niet eetbaar gewoon)
12 sep 2023 om 20:41 Ik bestel hier Nooit meer! die frieten.. wat was dat seg, alsof ze dagen oud waren.. te lang + droog gebakken. Onze saté's waren ook helemaal droog + smaakte vreemd. Wij vroegen om curryworsten xxl maar kregen een mega cervela, enz... ECHT SLECHT!
1 sep 2023 om 18:59 Besteld om 16u46 dus nog voor de drukte. 1u wachttijd. Koud eten. Kan gebeuren PS: snij de tomaten en komkommers eens wat dunner
14 aug 2023 om 23:31 20 minuten moeten wachten tot ze kwamen. Ik moest nog ergens heen heb snel moeten eten en meer als de helft moeten weggooien daardoor. De frietjes daarintegen waren echt lekker
23 jul 2023 om 19:46 Alles perfect